Madilia vindt het een dappere beslissing dat Billy bij zichzelf blijf en niet bij het spel

Madilia vindt het een dappere beslissing dat Billy bij zichzelf blijf en niet bij het spel

Madilia en Romy zonderen zich even af op de vide om te praten over de finale. Billy heeft voor zichzelf besloten dat ze dicht bij zichzelf wil blijven en niet mee wil doen aan complotjes en bondjes die gesloten worden. Ook als dit betekent dat ze daardoor de finale niet haalt. Madilia vertelt aan Romy dat ze veel respect heeft voor Billy haar keuze. Ik vind het een hele dappere beslissing legt ze verder uit. Ik vind het knap van haar en het inspireert me gaat ze verder. Romy snapt Madilia en denkt dat het dicht bij jezelf blijven de mooiste manier is om te winnen. Maar ze vindt ook dat Billy kortgeleden nog heel anders dacht over de finale. Dat geeft niets maar het is wel iets dat ik onthoud voegt ze eraan toe. Volgens Romy wisselt Billy regelmatig van standpunt en kan het dus volgende week zomaar ineens anders zijn. Ik hou van haar en ik geef om haar maar het blijft wel Billy besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Els at 18:44

  Als ik Billy was zou ik zondag met geheven hoofd naar huis gaan en niet meegaan met de complotten want utopia is niet meer wat het was ze is wel de langste inwoner die daar zit, petje af voor haar ze zit er al 30 maanden. Ze heeft al veel bereikt cemal heeft niets afgemaakt daar, met zijn modeshows etc.

  • chagija at 20:34

   Goed zo Billy ben trots op jou kan ik van de rest niet zeggen wat een geld wolven Zo snel mogelijk weg daar want dat is niet vol te houden die ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
   Mechel je had gelijk over R…y zo laag soep soeitje

 2. Jules at 17:52

  Goeie… Romy, blijf bij je gedachten, gister wilde ze naar huis, dat is ook weer veranderd…pure tactiek van haar, ze is bang dat ze op de schopstoel komt!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *