Na tranen om een feestje kan er toch nog gezellig gedaan worden in Utopia

Na tranen om een feestje kan er toch nog gezellig gedaan worden in Utopia

Terwijl de sushi die Madilia en Romy voor Linda hebben besteld het Utopia terrein op komt, loopt Linda richting de kas waar Madilia voor zich uit staart. Waarom was je weg? vraagt Linda. Madilia legt sip uit dat ze niet begrijpt dat Linda zo teleurgesteld in haar is, terwijl ze met de beste bedoelingen een feestje voor haar wilde organiseren. Ik had gewoon verwacht dat jij wel zou begrijpen dat ik daar niet op zit te wachten legt Linda uit. Met trillende stem antwoordt Madilia dat het haar pijn doet dat Linda teleurgesteld in haar is. Het zijn onze laatste dagen of maanden hier, we moeten er wat leuks van maken en dit was zo goed bedoelt gaat ze verder. Ook legt ze uit dat het voor haar niet goed voelde om mensen buiten te sluiten, ondanks dat ze best begrijpt dat Linda in sommige mensen geen zin heeft. De twee praten nog lang door en na een tijdje lijken ze elkaar eindelijk te begrijpen. Als ze ook de nominaties nog hebben besproken geven ze elkaar een knuffel en is alles weer goed tussen de twee.

Vervolgens lopen ze weer terug richting de loods. Met een grote glimlach op haar gezicht stapt Madilia de loods weer in. Is weer goed tussen jullie vraagt Billy. Het is nooit niet goed geweest antwoordt Linda. Vervolgens stelt Billy voor om gezellig een wijntje te doen. Hier heeft Linda wel zin in. Samen met Madilia lopen de dames naar de vide en ook Romy sluit samen met de sushi aan. Zo wordt het toch nog een gezellige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Jeroen at 10:17

    Dat de sfeer onderling niet goed is, komt door dat geroddel heel de tijd van Linda. Ze heeft alleen niet door, dat zij de aanstichter is en er groepjes ontstaan. Baldr had Linda eruit moeten stemmen, toen die de kans had, nu krijgt die een zwaard terug in de rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *