Madilia, Demi en Fay gaan een wedstrijd aan, wie heeft de beste vlog

Madilia, Demi en Fay gaan een wedstrijd aan, wie heeft de beste vlog

Als Demi en Fay afgelopen avond achter de computer zitten komt er een mail binnen. Demi en Fay openen de mail en roepen snel Madilia erbij. De mail is afkomstig van de blonde tigers. Dit zijn twee vlogsters die graag een challenge met de vloggers uit Utopia aan willen gaan. Jullie gaan tegen elkaar strijden wie uiteindelijk de beste vlog heeft leest Fay voor. Het is de bedoeling dat de tweeling en Madilia morgen, tijdens de Utopia markt gaan vloggen. De winnaar van de wedstrijd wint tips en tricks van deze twee professionele vlogsters. Na het lezen van de mail gillen Demi, Fay en Madilia het uit van plezier. We gaan het tegen elkaar opnemen roept Madilia blij uit. De dames hebben er erg veel zin in en gaan meteen aan de slag met het bedenken van een leuk plan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *