Madilia neemt de vlogchallenge heel serieus

Madilia neemt de vlogchallenge heel serieus

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken en Madilia neemt de vlogchallenge heel serieus. Afgelopen avond werden Demi, Fay en Madilia door de Blonde Tigers uitgedaagd om een vlogchallenge met elkaar aan te gaan. Madilia is vandaag vroeg wakker en neemt deze wedstrijd heel erg serieus. Rond de klok van acht staat ze al buiten om wat beautyshots te maken van de loods. Op dat moment komt Bas aanlopen met zijn eigen vlogcamera. Hij zet Madilia op de gevoelige plaat, maar daar is ze niet van gediend. Donder op, Bas! Kun je je een keertje niet mengen in dingen? Bas reageert niet en vraagt of ze klaar is voor de wedstrijd tegen Demi en Fay. Jij bent niet uitgenodigd voor de vlogchallenge. Je moet je niet overal in mengen voegt ze eraan toe terwijl ze geïrriteerd wegloopt. Bas vindt het gek dat ze zo heftig reageert. Ze kan gewoon niet tegen haar verlies zegt hij later tegen Romy.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 15:00

    Gaaf van Bas, laat hij haar maar gek maken en vooral op haar blijven stemmen met 3 stemmen morgen! Ik hoop dat Madilia verliest van de twins, kan ze weer gaan janken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *