Baldr is iets van plan met een mooie ring

Baldr is iets van plan met een mooie ring

Baldr loopt de vide op en vraagt Madilia of zij een doosje heeft voor een ring. Madilia knikt ja en pakt vervolgens een passend doosje erbij. Wat ga je doen dan? vraagt ze ietwat nieuwsgierig. Daar kom je vanzelf achter lacht Baldr. En haalt een ring uit zijn zak en legt deze vervolgens in het doosje. Gisteren vertelde Cemal dat hij Romy de liefde wil verklaren, omdat ze vandaag precies twee jaar geleden hun eerste romantische avond hadden samen. Deze ring zal hier waarschijnlijk mee te maken hebben. Maar wat is Baldr hiermee van plan? Weet Cemal hier ook van? Daar komen we hoogstwaarschijnlijk straks achter. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *