Linda is Ivan helemaal beu

Linda is Ivan helemaal beu

Madilia en Linda zijn druk bezig met de voorbereidingen van de paasmarkt in Utopia. De twee maken wraps voor de bezoekers. Terwijl ze bezig zijn hebben ze het over Ivan. De vriendschap tussen hem en Linda is al sinds het begin erg instabiel. Toch lijken de twee ook niet zonder elkaar te kunnen. Linda geeft aan helemaal klaar te zijn met zijn gedrag. De hele dag alleen maar prikken en lelijke opmerkingen maken voegt ze eraan toe. En laat verder weten dat ze meerdere malen aangegeven heeft een goed gesprek met hem te willen maar daar heeft Ivan nog geen actie op ondernomen. Ik ben het gewoon beu benadrukt ze met een diepe zucht. Ivan heeft de hele tijd al niks tegen haar gezegd vertelt ze. Na alles wat ze voor hem heeft gedaan, is ze er nu wel een beetje klaar mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Joke at 15:09

    Als je niet van hem mag houden moet je hem haten, een goed gesprek met hem voeren, vergeet niet dat hij een vriendin heeft.
    Jij bent verliefd, je blikken spreken boekdelen, hij niet, laat hem met rust, en je zeker niet voorstaan op wat je voor hem gedaan hebt, dat was je eigen keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *