Cemal verklaard Romy de liefde, gaan ze trouwen?!

Cemal verklaard Romy de liefde, gaan ze trouwen?!

Cemal wil Romy vandaag verrassen omdat precies twee jaar geleden de liefde ontstond tussen de twee. Hij is van plan om tijdens de Utopia markt, vanaf het dakterras van het penthouse, een liefdesverklaring te doen. Baldr kreeg hier lucht van en wil de twee ook verrassen. Rienk heeft zich aangesloten bij Baldr en samen zijn de twee druk bezig met de voorbereidingen voor de grote verrassing. De mannen hebben een ring zodat er een officiële ceremonie van gemaakt kan worden. Ook zal Baldr een liedje zingen en Rienk heeft een speech voorbereid.

Als het moment daar is staat Cemal in zijn paashaas pak op het terras van het penthouse. De bezoekers van de markt kijken toe als Cemal Romy bij zich roept. Door de microfoon vertelt hij Romy dat ze al 24 maanden verliefd op elkaar zijn. Ik heb de beste vrouw van de wereld zegt hij. En ik houd zo veel van jou gaat hij verder. En laat verder weten dat Romy zijn geluk is en dat ze iets hebben opgebouwd wat niemand hen meer afpakt. Ik zal er buiten ook alles aan doen om jou gelukkig te maken. En mocht ik Utopiaan van het jaar worden, dan zal ik met Romy trouwen sluit hij af. Na de mooie en lieve woorden van Cemal wordt Romy wat emotioneel. Ze pakt hem vast en geeft hem een dikke kus. De verrassing is nog niet voorbij want terwijl Romy en Cemal elkaar nog aan het knuffelen zijn neemt Rienk het woord. Hij leest een zelfgeschreven liefdesverklaring voor. Ondertussen staat er een grote groep mensen onder het terras en Romy en Camal houden elkaar vast terwijl ze naar de mooie woorden van Rienk luisteren. Aan het einde van de speech van Rienk vraagt hij Romy of ze de liefdesverklaring met Cemal wil aangaan. Romy gilt ja en neemt de ring van Rienk aan. Ook Cemal kan alleen maar ja antwoorden op deze vraag. De liefde is verklaard en de verbintenis is gemaakt sluit Rienk af, waarna er een groot applaus voor Romy en Cemal klinkt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *