Billy vindt het slimme zet van Cemal om te zeggen dat hij met Romy trouwt als een van hen Utopia wint

Billy vindt het slimme zet van Cemal om te zeggen dat hij met Romy trouwt als een van hen Utopia wint

Ik ben Utopia getrouwd roept Romy blij door de loods als ze terugkomt van de grote verrassing. Ze is ontzettend blij met het lieve gebaar van Cemal, Rienk en Baldr. Ik hou zoveel van Cemal mompelt ze in zichzelf als ze haar make-up bijwerkt.  Als haar tranen zijn gedroogd en de make-up weer goed zit gaat Romy weer verder aan het werk voor de Utopia paasmarkt. Trots laat ze haar ring vervolgens aan Ivan zien. Hier en daar wordt Romy ook gefeliciteerd. Het lijkt erop dat Romy haar dag niet meer stuk kan. Ook mede bewoner Billy is blij voor Romy, al vond ze het wel een slimme zet van Cemal dat hij benoemde dat hij met Romy trouwt als een van hen Utopia wint.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *