Mehmet heeft zijn bedenkingen over de verbintenis van Cemal en Romy

Mehmet heeft zijn bedenkingen over de verbintenis van Cemal en Romy

Langzamerhand komt de Utopia markt tot een eind en daarom zoeken Mehmet en Madilia elkaar op. Mehmet heeft ergens zijn bedenkingen bij en wil daarom Madilia haar mening hierover. Cemal en Romy zijn vanmiddag een verbintenis aan gegaan wat Mehmet heel leuk voor hen vindt maar tegelijkertijd maakt het hem argwanend. Hij vraagt zich af of de verbintenis die het tweetal aan is gegaan gebruikt wordt door hen om zieltjes te winnen bij het publiek. Madilia weet op haar beurt niet of het zo is maar zegt dat het zomaar zou kunnen. Bij Cemal en Romy zit er geen kwaad in, die zijn naïef en veel te lief voegt ze eraan toe. Als het wel zo zal zijn dan is dit zo kwaadaardig en zo geniaal lacht Mehmet. Dan gebruik je je relatie en liefde om te winnen en ze maken al een grote kans. Iedereen gunt het hen, ze zijn het perfecte stelletje sluit Madilia het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *