Billy wil toekomstig militair Cemal testen

Billy wil toekomstig militair Cemal testen

Billy vraagt Baldr zijn hulp bij een idee voor Cemal. Billy is namelijk van plan een kleine IQ-test te doen met Cemal nu hij moe is. Cemal gaat een psychologische test afleggen voor defensie en moet zich hier daarom goed op voorbereiden. Maar wanneer je met defensie meedoet moet je ook onder druk kunnen presenteren en aangezien hij nu moe is van de Utopia markt lijkt me dat een leuk idee voegt ze eraan toe. Baldr ziet het idee van Billy wel zitten en bezegeld met een high five gaat het plan direct van start. Wanneer Billy Cemal in de loods tegen het lijf loopt zegt ze dat ze hem nodig heeft om 8 uur vanavond. Ik weet dat je moe bent, maar om 20:00 uur heb ik je even nodig. Ik heb iets leuks voor je zegt ze geheimzinnig. Cemal gaat er direct in mee en antwoordt dat hij helemaal niet moe is. Hoe zal Cemal het er vanaf brengen tijdens de test van Billy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *