Cemal doet de IQ test van Billy en Baldr

Cemal doet de IQ test van Billy en Baldr

Billy en Baldr hebben ervoor gekozen om Cemal afgelopen avond te testen omdat hij militair wil worden en daarom onder druk moet kunnen presteren. Wat vet roept Cemal direct enthousiast wanneer hij het idee hoort. Cemal moet in tien minuten tijd zes vragen maken. Zet hem op Cemal roept Romy van een afstand. Graag een beetje stilte in de loods voegt ze eraan toe. Cemal telt daarna af en begint direct aan de test. Na 10 minuten vraagt Baldr Cemal zijn pen neer te leggen. Rienk begint direct met nakijken. Wanneer de vragen na zijn gekeken geeft Rienk Billy de vragenlijst terug zodat zij hem het nieuws kan geven. Je hebt 4 van de 6 vragen goed, dat betekent dat je geslaagd bent zegt Billy enthousiast. Heel knap, goed gedaan klinkt het vanuit Baldr. Maar zal Cemal de test van defensie ook zo goed maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *