Billy heeft het gevoel dat zij in de gevarenzone terecht komt

Billy heeft het gevoel dat zij in de gevarenzone terecht komt

Het is weer maandag en dat betekend dat de bewoners vandaag weer moeten nomineren! De bewoners hebben gisteren een Utopia markt gehad en dus weinig tijd gehad om over de nominaties na te denken. Ook vandaag wordt hier weinig over gesproken. Het lijkt erop dat de bewoners voor zich houden op wie zij gaan stemmen. Toch hebben Romy en Billy het er kort over. Ik voel nog niks zegt Billy tegen Romy. Het is dat het maandag is gaat ze verder. Ja, boeiend antwoordt Romy nonchalant. Toch zijn de twee wel nieuwsgierig wie er deze keer in de gevarenzone komen. Ik denk dat er mensen weer op Linda gaan zegt Romy. Billy denkt juist iets heel anders. Ik denk dat ze Beau en mij op de bank gaan zetten. Waarom Billy dit denkt, kan ze moeilijk onder woorden brengen. Het is een gevoel, sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 10:17

    Romy krijgt Billy trekjes en Linda en Madilia stemmen niet tactisch laat me niet lachen zijn ze nou echt zo dom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *