Linda en Cemal zijn ervan overtuigd dat er vandaag ook weer tactisch gestemd zal worden

Linda en Cemal zijn ervan overtuigd dat er vandaag ook weer tactisch gestemd zal worden

Ik denk dat er weer tactisch gestemd gaat worden zegt Linda tegen Cemal als ze samen in de keuken staan. Ze verdenkt sommige mede bewoners er al sinds het begin van de nominaties van dat zij tactisch stemmen. Het zal eens niet zo zijn reageert Cemal. Volgens Linda maakt niet iedereen zich hier schuldig aan. Het zijn er een aantal voegt ze er met een zucht aan toe. Welke bewoners zich hier schuldig aan maken, dat denkt Linda precies te weten. Ik zie alweer gesprekken ontstaan gaat ze verder. Volgens Cemal moet Linda zich hier niet zo druk om maken. Het zegt meer over hen dan over ons vindt hij. Linda is het hier wel mee eens maar ze vindt het jammer dat er waarschijnlijk iemand op de bank komt, waarvan de tactische stemmers denken dat hij of zij hier gevoelig voor is. En daarmee besluiten de twee het gesprek maar te eindigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *