Baldr hoopt niet genomineerd te worden, gaat hij op de tweeling stemmen?

Baldr hoopt niet genomineerd te worden, gaat hij op de tweeling stemmen?

Vanmiddag is het tijd voor de nominatieronde en de eerste gesprekjes beginnen al langzaam op gang te komen. Baldr en Beau drinken samen thee in het huisje van Beau en bespreken de afgelopen week. Baldr laat weten blij te zijn dat hij zich nog steeds bewoner van Utopia mag noemen. Ik hoop dat ik niet in de gevarenzone kom vandaag, zodat ik mijn doelen nog kan behalen in Utopia benadrukt hij. Beau vraagt vervolgens aan Baldr op wie hij gaat stemmen. Baldr zegt het nog niet te weten maar ergert zich nu wel een beetje aan Demi en Fay. Demi en Fay zijn heel erg bezig met inpalmen, ze doen net of we beste vrienden zijn legt hij verder uit. Ik vind het overdreven gedoe besluit hij. Dat is jouw gevoel daarbij reageert Beau. Zowel Baldr als Beau denken dat het vandaag erg spannend gaat worden. Maar wie genomineerd en in de gevarenzone terecht komt is nog even afwachten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *