Linda en Madilia zijn erg benieuwd naar de stemmen van de tweeling

Linda en Madilia zijn erg benieuwd naar de stemmen van de tweeling

Linda en Madilia maken zich klaar op de vide als ook bij hen de nominaties ter sprake komen. Ik ben benieuwd wat de tweeling gaan doen zegt Madilia. Ook is Madilia benieuwd wat Mehmet gaat doen. Hij weet het al gaat Madilia verder. Hiermee doelt ze op het feit dat zij en Linda hun twijfels nog hebben over aan wie zij hun stemmen gaan geven. Bas gaat sowieso op mij en ik denk dat de tweeling hierop in gaan spelen voegt ze eraan toe.  En dan wordt het spannend, want wat the f*ck gaat de rest doen? vraagt ze zich af. Linda geeft aan dat ze haar twijfels heeft. Het meest logische zou Fay zijn maar waarom stem ik niet op de ander? vraagt ze, doelend op Demi. Dit vindt Madilia op haar beurt een goede vraag die ook haar aan het denken zet. Maar ik ga sowieso op die kant stemmen rondt Linda af. En ik zal ze ook gewoon vertellen dat ik het minst met hen heb eindigt Madilia het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. RINA at 12:37

    Als de tweeling op dezelfde persoon stemmen vindt iedereen het niet eerlijk maar Madilia en Linda en ook Ivan stemmen toch ook altijd op de zelfde. Dat spreken ze ook af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *