De bewoners uit Utopia ontvangen een zwarte enveloppe over de nominaties

De bewoners uit Utopia ontvangen een zwarte enveloppe over de nominaties

Romy loopt rond het middaguur naar de brievenbus, waar ze een zwarte envelop vindt. Oh god mompelt ze in zichzelf terwijl ze naar de gym rent om Cemal te halen. Daarna loopt ze terug naar de loods waar ze de groep bij elkaar roept. Met gespannen gezichten neemt iedereen plaats aan tafel. Mijn hart zit in mijn keel zegt Romy zenuwachtig. Als iedereen zit opent ze de envelop en begint ze te lezen. In de brief staat dat er vandaag weer genomineerd gaat worden. Maar omdat het een feestdag is vandaag, zal dit anders gaan dan anders. De bewoners moeten vandaag positieve stemmen gaan geven. Wederom zijn er drie stemmen per persoon te verdelen en mag iedereen dit naar eigen inzicht doen. Dit keer zullen de bewoners met de minste stemmen dus in de gevarenzone belanden. Morgen wordt er zoals gewoonlijk weer geëlimineerd, maar zullen de bewoners moeten stemen op de persoon die ze willen dat Utopia verlaat. De bewoners reageren rustig op het nieuws uit de brief. Zal dit hun stemmen beïnvloeden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *