Het centaal van 2 april

Het centaal van 2 april

De bewoners zijn voordat de zwarte enveloppe gevonden werd weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. Je leest hier de belangrijkste besproken punten van 2 april terug.

Fay opent het centraal en heet iedereen welkom en vraagt Mehmet de cijfers op te noemen. Gisteren is de Utopia markt geweest en Mehmet zegt dat er ongeveer 19.000 euro is omgezet, waarvan er 8800 euro meteen de bv ingaat. Fay kaart aan dat er gisteren een aantal bezoekers merchandise wilde betalen met muntjes en vraagt of dit mogelijk is. Er wordt besloten dat er altijd eerst gevraagd wordt of er met geld afgerekend kan worden maar mochten de bezoekers munten over hebben mag er met munten betaald worden. Linda oppert vervolgens om de handtekeningenkaarten van tevoren alvast te tekenen omdat het op de markt zelf bijna niet te doen is. Vooral in de Luifel is het bijna niet te doen omdat je altijd naar buiten moet om een handtekening te zetten legt ze verder uit. De bewoners spreken af per markt wat de taak is van iedere bewoner en degene die in de Luifel en achter de bar staan zetten alvast hun handtekening op de kaart. Het is voor mensen namelijk heel leuk om op zoek te gaan naar ons laat Baldr weten.

Ik maak van mijn hart geen moordkuil en het zakgeld keldert heel erg en ik vind dit zonde voor de pot zegt Mehmet daarna tegen de groep. Beau reageert meteen door aan te geven dat het zakgeld nooit is meegerekend met de pot en zij haar zakgeld wil houden. En vertelt dat ze nu geld heeft uitgegeven voor een camera maar noemt dat Billy haar neus heeft laten opereren. Die neus heeft 2500 euro gekocht, zoveel geld heb ik hier nog nooit uitgeven zegt Beau fel. Mehmet lijkt de enige die de pot wil spekken en liever heeft dat het zakgeld in de kas blijft. Maar de conclusie voor nu is dat het zakgeld van de bewoners blijft en ze zelf weten wat ze ermee mogen doen. Het centraal loopt bijna ten einde en Romy kaart aan dat ze graag heeft dat vandaag iedereen zijn of haar schoonmaaktaak uitvoert. Doe het alsjeblieft want dan is alles weer schoon zegt Romy tegen de groep. De bewoners beloven hun schoonmaaktaak uit te voeren en ieder gaat weer zijn eigen weg.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *