Hoe reageren de bewoners op de verandering van de nominaties?

Hoe reageren de bewoners op de verandering van de nominaties?

What the f*ck zegt Demi verbaast tegen Beau als ze richting het huisje van Beau lopen. Dit gaat de boel veranderen. Dit is echt een mindf*ck gaat ze verbijsterd verder. En vertelt verder dat ze niet weet of ze wel blij moet zijn met deze twist maar dat ze er wel over uit is dat dit ervoor zorgt dat niemand de kans heeft om tactisch iemand op de bank te zetten. In de het huisje van Beau bespreken de twee wat er zojuist gebeurd is. Beau is ergens wel blij met de twist omdat ze denkt dat de groep positiviteit nodig heeft. Volgens haar zal het nu duidelijk zichtbaar worden wie positief denkt over wie. Maar eigenlijk wil je wel meer mensen stemmen geven dan maximaal drie denkt ze hardop. Demi kan nog niet helemaal bevatten wat ze heeft gehoord. Ik weet niet hoe ik me moet voelen. Moet ik lachen of huilen? vervolgd ze. Beau is het met Demi eens. Je wilt niemand teleurstellen natuurlijk zegt ze.

De rest van de groep vindt deze verandering ook wel een goede verandering. Ze vinden het een leuke wending al is het voor sommigen wel lastig omdat zij nu hun stemmen moeten wijzigen. De bewoners splitsen zich in groepjes om te bespreken aan wie zij hun stemmen nu moeten geven. Zal deze wending invloed hebben op de bewoners die in de gevarenzone komen? Ik ben er al uit zegt Billy overtuigend. Mehmet merkt op dat de bewonwrs goed moeten nadenken. Iedereen heeft zijn groepje benadrukt hij. Maar soms bestaat zo’n groepje uit vijf mensen of zo antwoordt Romy. In dit geval is het volgens Romy lastig om drie stemmen te verdelen. Wie gun ik het om langer te blijven vraagt Cemal zich hardop af. Ik twijfel antwoordt Romy. Zal ik er twee op jou doen en één op Bil? Of verdelen tussen jou, Bil en Bas? vraagt Romy. Cemal adviseert haar om haar gevoel te volgen. En kijk wie je nog nodig hebt hier sluit hij af.

Madilia en Linda zonderen zich ondertussen af in de keuken. Linda vindt het een lastige situatie omdat ze al precies wist op wie ze zou stemmen en nu moet ze hier opnieuw over nadenken. Ook Madilia vindt het moeilijk. Ik vind het wel moeilijk hoor, ik heb te weinig stemmen zegt Romy wat later tegen Ivan. Ik ga sowieso op mijn vriendje maar niet alle drie gaat ze verder. Aan wie Romy nog meer een of meerdere stemmen wil geven, daar is ze nog niet uit. Het beloofd weer spannend te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *