Madilia, Beau en Mehmet zitten in de gevarenzone

Madilia, Beau en Mehmet zitten in de gevarenzone

Zoals elke maandag wordt er ook vandaag weer genomineerd. Toch is er vandaag iets anders dan anders. De bewoners hebben een zwarte envelop ontvangen met daarin de boodschap dat er positief gestemd gaat worden. De bewoners met de minste stemmen zullen daardoor in de gevarenzone belanden. Als alle bewoners zich in de loods hebben verzameld is het tijd om te beginnen. Demi neemt het woord en zegt wat er gaat gebeuren. Er zal positief gestemd worden vandaag. De personen met de minste stemmen belanden in de gevarenzone, ook als dit er meer zijn dan twee. Morgen wordt er zoals elke dinsdag geëlimineerd. De bewoner die de meeste stemmen krijgt zal Utopia per direct moeten verlaten.

Billy begint met het uitbrengen van haar stemmen. En vertelt dat ze bij positief stemmen altijd stemmen tekort heeft. Haar stemmen verdeelt ze over Romy en Mehmet. Romy krijgt er twee en Mehmet één. Na Billy is Romy aan de beurt. Wel lachen, het is voor mij de eerste keer dat ik positief ga stemmen begint ze. En legt uit dat ook zij haar stemmen verdeelt. Bas, Billy en Cemal krijgen van haar een stem omdat zij vindt dat zij er allemaal een verdienen. Linda is de volgende die mag stemmen en ook zij heeft ervoor gekozen om haar stemmen te verdelen. Madilia, Ivan en Romy krijgen van haar een stem. Na Linda is Madilia aan de beurt. Mijn stemmen zijn niet heel verrassend legt ze uit, waarna ze op Linda, Ivan en Romy stemt. Dan is het de beurt aan Fay, die vertelt dat ze het leuk vindt dat er anders gestemd wordt vandaag. Haar drie stemmen gaan naar haar Demi. Na Fay is Demi aan de beurt, die op haar beurt ook alle drie haar stemmen aan Fay geeft. Beau is de laatste vrouw die mag stemmen. Ik ga er geen lang verhaal van maken zegt ze, waarna ze stemt op Romy, Cemal en Baldr.

Baldr is de eerste man en verdeelt ook zijn stemmen. Hij gaat voor Beau, Cemal en Ivan. Dan is Cemal aan de beurt. Hij zegt dat hij liever negatief gestemd had, omdat hij een plan in zijn hoofd had. Toch vindt hij het wel fijn dat er wat positiviteit gebracht wordt in Utopia. Hij heeft zijn drie stemmen verdeeld over Bas, Baldr en Romy. Na Cemal is Mehmet aan de beurt. Ook hij verdeelt zijn stemmen over meerdere personen. Hij kiest voor Cemal, Romy en Billy. Dan is het de beurt aan Bas. Madilia ik ga deze week niet op jou grapt hij. Cemal en Romy krijgen ook van hem allebei een stem. Zijn derde stem gaat naar Ivan. Ivan is de laatste bewoner die zijn stemmen uitbrengt. Mijn stemmen zullen niet verrassend zijn begint hij. Liefde voor Utopia en inzet staan bij hem voorop. Daarom gaan zijn stemmen naar Romy, Cemal en Linda.

Madilia, Beau en Mehmet hebben alle drie maar één stem gekregen en dat betekent dat zij met zijn drieën in de gevarenzone zitten. Wie van hen zal morgen Utopia moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. chagija at 15:05

    Nou de stemmen zijn echt vriendjes politiek iets anders kan ik er helaas niet van maken en Fay en Demi Top gedaan ondanks deze positieve stemming niet in de gevarenzone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *