Demi en Fay zijn door het dolle heen dat ze mogen blijven in Utopia

Demi en Fay zijn door het dolle heen dat ze mogen blijven in Utopia

Beau, Madilia en Mehmet zitten in de gevarenzone, dus een van deze drie zal Utopia morgen moeten verlaten. Demi en Fay trekken zich terug in hun kasteel om uit te rekenen wie zij denken dat er morgen naar huis moet. Ik kan niet geloven dat Romy op Billy heeft gestemd zegt Demi geschrokken tegen haar terwijl die al met een notitieblok in haar hand zit. Eén voor één gaan ze alle bewoners die morgen mogen stemmen af en komen ze tot de conclusie dat ze denken dat Beau nog even zal mogen blijven. Als de tweeling klaar is met hun berekening lijken ze opgelucht en dan is het tijd voor een klein vreugdedansje. Ik vind het heel erg voor Beau maar wij blijven nog even zegt Fay uitgelaten. De twee springen op, pakken elkaar vast en dansen juichend door het kasteel. Zij blijven in ieder geval nog een week in Utopia, maar wie moet er morgen naar huis?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *