Beau is na de nominatieronde erg teleurgesteld in Romy

Beau is na de nominatieronde erg teleurgesteld in Romy

Beau, Madilia en Mehmet hebben net tijdens de nominaties de minste stemmen ontvangen en zitten daardoor in de gevarenzone. Voor Beau komt dit zichtbaar als een klap en is daar dan ook emotioneel door. Romy ziet dit en komt naar haar toegelopen. Ik had jouw stem naar mij niet verwacht begint ze. De twee lopen naar buiten om te praten. Beau laat weten dat ze erg teleurgesteld is dat ze geen stemmen van Romy heeft gehad. Ze heeft namelijk zelf wel een stem aan Romy gegeven. Maar je was deze week alleen maar met de tweeling, jullie waren de nieuwe drieling verdedigt Romy zichzelf. Zij waren er deze week voor mij toen ik het moeilijk had geeft Beau op haar beurt aan. Romy merkt op dat een paar mensen van haar stemmen konden verwachten en dat zijn Cemal, Bas, Ivan, Billy, Linda en Beau. We waren toch vriendinnen vraagt Beau huilend als ze wegloopt. Romy wil het er niet bij laten zitten en loopt haar achterna. Ik kon nu niet op je stemmen Beau omdat je alleen maar met de tweeling was legt ze verder uit. Maar alleen zij waren er voor me, voor de rest niemand anders zegt Beau terwijl de tranen blijven stromen. Romy probeert haar gevoel uit te leggen maar de twee lijken nog niet nader tot elkaar te komen.

Wat later gaan de twee wederom het gesprek met elkaar aan, dit doen ze in de caravan zodat ze van niemand last hebben Ik veroordeel jou niet met wie je omgaat begint Beau. Romy laat weten dat ze dat ook niet doet maar het wel ineens heel heftig was dat ze altijd met z’n drieën waren. Je werd helemaal geclaimd door de tweeling gaat Romy verder terwijl ze in huilen uitbarst. Beau geeft haar een knuffel en zegt dat het haar spijt dat ze Romy niet de ruimte heeft gegeven om haar te steunen. Maar als ik jou mijn woord geef dat ik op je stem, dan doe ik dat vervolgd Beau fel. Ja dat zie ik nu antwoordt Romy met een sip gezicht. En geeft aan dat ze dacht dat Beau haar stemmen naar de tweeling zouden gaan. Ik hoop dat ik nu heb bewezen dat ik op mijn eigen manier stem spreekt Beau uit. De twee praten nog een tijdje over afgelopen week en komen erachter dat veel dingen op misverstanden en aannames berust waren. Ze besluiten volgende meer te praten en niet meer voor waarheid aan te nemen. De twee geven elkaar een dikke knuffel en zijn blij dat het weer goed is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 02:17

    Beau die ro.. is zo fake met de’r praatje houden bij de nominatie en buiten gelijk met billy afspreken dat zij 2 wel mogen winnen of cemal. Ro.. is zo smerig bezig en dat komt echt alleen van fake bie b.ch ro.y af wat een lachertje en mensen blijven er maar intrappen in die nep huilebalk Eruit met haar en cem.. zum kottzen

  2. joke gotte at 19:10

    Wat een misselijk mens is dat geworden die Romy wordt nog erger danBilly wat een leugenaarster en roddelen staat ze boven aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *