Demi en Fay gaan tijdens de eliminaties niet op Beau stemmen

Demi en Fay gaan tijdens de eliminaties niet op Beau stemmen

Beau heeft tijdens de nominaties maar één stem gekregen en dat betekent dat zij, samen met Madilia en Mehmet genomineerd is en in de gevarenzone zit. Demi en Fay hebben eerder lang met Beau gepraat over hun stemmen maar heeft uiteindelijk besloten niet op haar te stemmen. In plaats daarvan gaf de tweeling hun drie stemmen aan elkaar. Als Beau naar het kasteel gaat om met ze te praten, geven Demi en Fay aan dat ze zich rot voelen. Schatjes, niet doen zegt Beau streng maar lief tegen de twee als ze ze een knuffel geeft. Volgens Beau heeft het geen zin om wat als scenario’s te bespreken en is de situatie nu eenmaal zoals hij is. Ik wil het niet bespreken en jullie moeten je niet schuldig voelen voegt ze eraan toe. Demi begint daarna te huilen door de lieve woorden van Beau en geeft haar nog een keer een knuffel. Het drietal praat nog even verder over de nominaties en de tweeling verzekert Beau dat ze morgen niet op haar zullen stemmen, omdat ze graag willen dat ze blijft. Beau op haar beurt geeft aan dat ze blij is dat ze morgen niet hoeft te stemmen, omdat het haar een moeilijke keuze lijkt. En jullie moeten je niet schuldig voelen drukt ze hen nogmaals op het hart. Na nog een knuffel gaat Beau terug naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *