Linda heeft spijt dat ze Madilia niet heeft kunnen redden tijdens de nominatie

Linda heeft spijt dat ze Madilia niet heeft kunnen redden tijdens de nominatie

De positieve stemmen zijn uitgedeeld en Beau, Mehmet en Madilia zijn de drie bewoners met de minste stemmen. Zij zitten dus in de gevarenzone en maken kans om morgen naar huis gestuurd te worden. Madilia zondert zich af op de vide. Ben je je spullen aan het pakken? grapt Mehmet. Wij gaan nergens heen antwoordt Madilia nuchter. De twee beseffen zich dat er morgen gestemd moet worden op de persoon die de bewoners het liefst zien vertrekken. Dan kan het dus ook nog 3-3-3 worden merkt Mehmet op. Ik ben benieuwd reageert Madilia met een zucht. Mehmet vindt het spannend maar ook leuk. Het gaat morgen heel interessant worden lacht hij. Niet veel later lijkt het Madilia toch iets meer te doen dan ze in eerste instantie liet blijken. Als Linda haar een knuffel geeft worden Madilia haar ogen vochtig. Ik baal zo laat Linda weten. Ze beseft zich maar al te goed dat ze haar had kunnen redden door haar een stem extra te geven. Met trillende stem laat Madilia weten dat ze het er moeilijk mee heeft. De ene deur gaat dicht en de andere deur gaat open snikt ze verder. Linda probeert haar op te vrolijken door te zeggen dat ze echt nog niet weg is. Dit geeft Madilia hoop en de twee praten nog een tijdje na over wat er zojuist allemaal is gebeurd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. chagija at 01:39

    ik hoop niet dat je klappen van linda buiten moet opvangen maar ja je hebt zelf ook meegedaan. Dag Madi het was niet fijn om steeds dat roddelen te horen van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *