Baldr is ervan overtuigd dat Romy blijft in Utopia en praat haar moed in

Baldr is ervan overtuigd dat Romy blijft in Utopia en praat haar moed in

Beau is samen met Mehmet en Madilia genomineerd en loopt daardoor kans om morgen Utopia te moeten verlaten. Na de nominaties zoekt Beau Baldr op om erover te praten. You can save my ass zegt ze lachend tegen hem, doelend op de eliminatie van morgen. Baldr geeft aan dat hij absoluut niet verwacht had dat Beau bij de genomineerden zou zitten. Grappig hè, hoe de rollen in één keer om kunnen draaien zegt hij tegen haar. Ja, dat krijg je als je in een keer positief moet stemmen antwoordt Beau rustig. Baldr zegt dat hij heel blij is met twee van de genomineerden, omdat hij nu tussen hen kan kiezen. Jij gaat echt niet naar huis hoor. Jij gaat niet vervolgd hij stellig tegen Beau. Ik besef echt nog niet dat jíj daar nu zit gaat hij verder. De bemoedigende woorden van Baldr doen Beau goed. Zou Baldr gelijk hebben en hoeft Beau niet naar huis morgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 07:41

    De meeste Utopianen als je dat nog Utopiaan noemt begrijp ik dat niet want er zitten een aantal hele valse tussen Beau wordt wat feller want ze liegen en bedriegen de hel zooi .Hoop echt dat je blijft

  2. chagija at 02:09

    Ja ha Beau ben je zo lief voor iedereen misschien wel steeds te lief en aardig en dat zien ze niet in Utopia goedheid en vriendelijkheid en beleefdheid Dat vind ik jammer dat je mede utopianen dat niet zien bij jou Echt raar van hun dat daar geen extra stemmen voor zijn Misschien moet je toch eens een keer het achterste van je tong laten zien meisje maar buiten is Johan hoop ik klaar om je op te vangen mocht het toch zo ver komen wat ik niet hoop voor jou Je verdient het ook om te winnen als troost na al dat pesten van madi….. en lind……. die zijn echt zo vals en komen in de buitenwereld niet meer aan een baan en als ze ergens opnieuw moeten beginnen zal karma ook wel om de hoek komen kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *