Linda en Romy organiseren een eierzoektocht in Utopia

Linda en Romy organiseren een eierzoektocht in Utopia

Na de nominatie wil Romy iets tegen de groep zeggen. Omdat de stemming weer zwaar viel bij de bewoners en omdat het Pasen is, hebben zij en Linda een verrassing bedacht. Ze vraagt of de bewoners allemaal in de loods willen blijven, zodat zij en Linda buiten de voorbereidingen kunnen treffen. We roepen jullie zo belooft ze. Braaf stemmen de bewoners in met het plan. Romy en Linda lopen naar buiten en beginnen met het verstoppen van paaseieren. Over het Utopia terrein van het huisje van Beau tot aan de achterkant van de loods worden er eitjes gelegd op verschillende verstop plekken. Als alle paaseieren zijn verstopt, roepen de twee de groep weer bij elkaar. Linda vertelt aan de groep dat er 71 paaseieren verstopt zitten. 3, 2, 1, GO roepend de twee daarna. Enthousiast rennen de bewoners over het terrein, op zoek naar eieren. Ondertussen klinkt er luid gelach en geschreeuw. De zoektocht zorgt duidelijk voor een vrolijkere sfeer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *