Baldr en Billy doen nogmaals een IQ test met Cemal

Baldr en Billy doen nogmaals een IQ test met Cemal

Baldr en Billy hebben gisteren een oefen IQ-test bij Cemal afgenomen, omdat hij binnenkort een echte IQ-test af zal moeten nemen om toegelaten te worden bij Defensie. Toch wil Baldr hem vandaag opnieuw testen. Samen met Billy bespreekt hij zijn nieuwe plan. Het lijkt hem een goed idee om een generale repetitie voor de echte IQ-test te houden. Hij wil deze repetitie in het penthouse plaats laten vinden, zodat Cemal niet wordt afgeleid door andere bewoners. Billy stemt enthousiast in met het plan. De twee hebben het gevoel dat Cemal klaar is voor de echte IQ-test en grote kans heeft om een hoge score te halen. Als ze alles klaar hebben gezet in het penthouse, is het tijd voor Baldr om Cemal te halen. Cemal wordt geblinddoekt naar het penthouse gebracht. Donderdag is het de grote dag en daarom willen we je goed voorbereiden legt Baldr ondertussen aan hem uit. Zodra de blinddoek afgaat, ziet hij Billy staan met een flipboard. De IQ-test kan beginnen en de eerste vraag wordt op het flipboard gezet, waarna Cemal het antwoord hardop uitspreekt. Uiteindelijk heeft hij zes van de acht vragen goed, waardoor Billy en Baldr concluderen dat Cemal de echte test kan halen.

Baldr, Billy en Cemal zijn tevreden over het resultaat van de IQ-test, maar iets zit Billy toch helemaal niet lekker. Als ze aan de keukentafel zit bedenkt ze dat één vraag erg vreemd was. Ze besluit het voor de zekerheid nog een keer te checken en komt er dan achter dat ze de vraag verkeerd heeft overgeschreven. Lachend roept ze Baldr erbij om uit te leggen dat ze de vraag verkeerd heeft gesteld. Dan vallen de puzzelstukjes op hun plek voor Baldr, want hij vond de vraag ook erg onlogisch. De twee besluiten dat Cemal zeven vragen van de acht goed heeft beantwoord, in plaats van zes. Billy loopt meteen naar Cemal toe om het goede nieuws te brengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *