Bas probeert Beau te chanteren

Bas probeert Beau te chanteren

Nu duidelijk is geworden dat Beau, Madilia en Mehmet genomineerd zijn en in de gevarenzone zitten, bedenken de bewoners wie ze willen elimineren. Bas is met iets heel anders bezig en stapt met zijn voorstel naar Beau toe. Bas heeft namelijk zijn zinnen op het huisje van Beau gezet. Hij laat aan Beau weten dat hij graag het hutje wil overnemen. Dan zorg ik dat je blijft voegt hij er triomfantelijk aan toe. Beau schudt lachend haar hoofd en laat weten dat ze er niet meer akkoord gaat. Misgunner zucht Bas. Hier moet Beau nog harder om lachen, het is duidelijk dat ze zich niet laat chanteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 08:40

    Bas wat val jij door d mand je bent vergeten zeker dat je hel close met Beau was nu komt toch de waren Bas naar boven maar dat hadden we al gezien op live beelden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *