Billy huilt uit bij Mehmet, ze wil niet dat hij gaat

Billy huilt uit bij Mehmet, ze wil niet dat hij gaat

Binnenkort moet er weer een bewoner Utopia verlaten. Afgelopen avond lucht Billy haar hart bij Mehmet. Ze is erg emotioneel over de eliminatie. Ik wil niet dat je weggaat snikt ze. En voegt eraan toe dat hij haar maatje is en erg belangrijk. Hoewel ze het gevoel heeft dat Madilia degene is die naar huis zal gaan morgen, is ze toch ergens bang dat hij Utopia moet verlaten. Zelf zit ze in een enorme tweestrijd, omdat ze Beau een waardige Utopiaan vindt, maar Madilia haar vriendin is. Toch vindt ze het, het meest belangrijk dat Mehmet blijft. Daarom heeft Billy besloten om morgen op Madilia te stemmen, zodat Madilia uiteindelijk net meer stemmen zal krijgen dan Mehmet. Eigenlijk wil ze niet op haar stemmen maar op deze manier wordt Mehmet gered. Maar Mehmet laat meteen weten dat ze niet mee moet doen met de tactische spelletjes. Hij lijkt er erg kalm onder dat hij in de gevarenzone zit en zegt luchtig dat hij het niet meer in eigen handen heeft. Er is een reden dat ik in de gevarenzone zit. Ik zie het wel sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *