Fay heeft een cadeau speciaal voor Beau

Fay heeft een cadeau speciaal voor Beau

Demi en Fay hebben niet op Beau gestemd, waar ze zich erg schuldig over voelden. Hoewel Beau de tweeling gerust heeft gesteld, wil Fay toch nog een keer benadrukken dat Beau een goede vriendin van haar is. Afgelopen avond roept ze daarom Demi en Beau bij haar. Fay heeft een cadeau voor de twee. Ze laat haar pols zien, waar een zilveren armband aan bungelt. Ik heb er ook één voor jullie gemaakt vervolgd ze triomfantelijk. Demi en Beau moeten hard lachen om het simpele armbandje die Fay in elkaar heeft geknutseld. Deze is echt fantastisch proest Beau. Blij doet ze de armband om en de drie dames lopen hand in hand terug naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *