Billy vertelt genomineerde Beau op wie ze gaat stemmen tijdens de eliminatie

Billy vertelt genomineerde Beau op wie ze gaat stemmen tijdens de eliminatie

Billy lijkt haar keuze gemaakt te hebben. Ze heeft besloten om op Madilia te stemmen tijdens de eliminatie maar niet alleen om Mehmet te laten blijven. Buiten laat ze aan Beau weten wat de andere reden is om op Madilia te stemmen. Ze legt uit dat Beau een echte Utopiaan is in haar ogen. Hoewel Beau vaak op haar heeft gestemd, heeft Billy toch besloten om het niet persoonlijk te nemen en een eerlijke keuze te maken. Ik vind dat je echt voor Utopia staat laat ze weten aan haar. Ik vind dat Madilia uit dit rijtje het minst heeft toegevoegd in Utopia voegt ze eraan toe. Deze woorden doen Beau goed en ze geeft Billy een knuffel. Dankjewel schat zegt ze met een lach op haar gezicht. De twee proosten vervolgens op een goede avond en op een eerlijke stemming.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *