De bewoners houden een gezellige avond voor de genomineerden

De bewoners houden een gezellige avond voor de genomineerden

Omdat het de laatste avond in Utopia voor genomineerden Beau, Madilia of Mehmet kan zijn, hebben de bewoners besloten om een gezellig feestje te houden. De bewoners verzamelen zich buiten rondom de schommelbank, waar ze gezellig kaarsjes neergezet hebben. Iedereen heeft een drankje en de genomineerden mogen plaats nemen op de schommelbank. De gezelligheid kan beginnen en er wordt een vragenronde gehouden voor de genomineerden. Om de beurt moeten Beau, Madilia en Mehmet de vragen beantwoorden die gaan over de prijzenpot, vriendschappen in Utopia en hun doelen. Er wordt veel gelachen en even lijkt alle stress en spanning om de nominaties te zijn verdwenen.

Terwijl iedereen iets later aan het dansen is, trekken Madilia en Linda zich even terug op de schommelbank. De twee proberen te bedenken wie op wie zal gaan stemmen tijdens de eliminatie. Madilia heeft niet het gevoel dat Billy op haar gaat stemmen. Linda knikt dit was ook haar gedachte en ze voegt eraan toe dat Romy en Ivan niet op haar zullen stemmen. Van Ivan verwacht ik het niet, want dat zou een k*t streek naar jou toe zijn gaat Madilia verder. Ik kan niet zonder jou, we gaan de laatste weken samen rocken benadrukt Linda. Ze wil haar nog niet zien vertrekken..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *