Madilia heeft haar spullen al gepakt

Madilia heeft haar spullen al gepakt

Gisteren is er positief gestemd met als resultaat dat Beau, Madilia en Mehmet de minste stemmen kregen, genomineerd zijn en in de gevarenzone zitten. Een van hen zal vandaag naar huis gestuurd te worden. Afgelopen avond hebben de bewoners er nog een gezellige avond van gemaakt met z’n allen. Als de avond ten einde loopt vertelt Beau aan de tweeling dat ze in ieder geval en leuke avond heeft gehad, mocht ze moeten vertrekken. Demi en Fay hebben het idee dat Madilia het minder naar haar zin heeft gehad. Ze zat de hele tijd met zo’n gezicht zegt Demi terwijl ze haar nadoet. Maar dit is niet het enige wat Demi te vertellen heeft, ze heeft namelijk een schokkende ontdekking gedaan. Madilia heeft haar spullen al gepakt fluistert ze. Fay en Beau reageren verbaasd en vragen hoe Demi dit weet. Ik zag dat al haar spullen uit de badkamer weg waren gaat ze verder. Mehmet ziet de lol van deze situatie wel in. Ik wil niet naar huis maar als mijn tijd is gekomen dan is dat zo zegt hij tegen Madilia. Maar dat Mehmet moet gaan, daar gaat hij niet vanuit. Ik ga vieren dat ik vanaf morgen een tweepersoons bed heb grapt hij, doelend op het bed van Madilia. Uiteindelijk gaan alle bewoners slapen, op weg naar een nieuwe, spannende dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *