Romy vindt de eliminatie een lastige situatie maar wil Beau erin houden

Romy vindt de eliminatie een lastige situatie maar wil Beau erin houden

Een nieuwe spannende dag in Utopia is aangebroken. Vandaag is het tijd voor de eliminaties. Romy en Beau zijn in de afgelopen periode goede vriendinnen geworden. Echter leek deze vriendschap wat scheurtjes te hebben opgelopen omdat Beau de afgelopen week erg veel met Demi en Fay is omgegaan. Romy vond dit raar en waar Beau Romy gisteren wel een positieve stem gaf, had Romy geen stem voor Beau. Dit deed haar pijn en huilend verliet ze toen de loods. Niet veel later hebben Romy en Beau het uitgepraat en kwamen de twee tot de ontdekking dat veel op een misverstand berust was. Op deze nieuwe dag zitten de twee dames te kletsen. Beau zit samen met Madilia en Mehmet in de gevarenzone en Romy geeft aan dat ze het moeilijk vindt. Maar ik stem niet op jou hoor laat Romy ze verder weten. Dan gaat het voor Romy dus nog tussen Mehmet en Madilia. Ga ik voor vriendschap of voor Utopia? denkt Romy hardop na. Ze vindt het maar een moeilijke kwestie. Maar bij jou ga ik in ieder geval iets leuks zeggen lacht ze naar Beau. Hiermee lijkt alles weer koek en ei tussen de twee dames.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *