Heeft Ivan zijn keuze al gemaakt voor de eliminatieronde?

Heeft Ivan zijn keuze al gemaakt voor de eliminatieronde?

De eliminatie komt steeds dichterbij en het is duidelijk dat Madilia zich zorgen maakt. Ze heeft zelfs haar kist al ingepakt voor de zekerheid. Vandaag praat Madilia met Ivan over de stemming. Ze probeert haar kansen te berekenen en ze gaat ervan uit dat ze drie stemmen gaat krijgen. Ik krijg ze van Bas, Demi en Fay legt ze verder uit. Ivan vraagt verbaasd hoe ze dit zo zeker weet. Misschien krijg je er ook een van mij voegt hij er mysterieus aan toe. En merkt op stelt dat hij moet kiezen tussen iemand die veel geld in de la brengt doelend op Beau, iemand die de financiën doet doelend op Mehmet en iemand die hij mag doelend op Madilia. Geld maakt niet gelukkig lacht Madilia als antwoord. Toch drukt ze Ivan op het hart om te doen wat zijn gevoel zegt. Ik heb nooit gedaan aan vriendjespolitiek, dus als ik dat zou doen zal dat tegenstrijdig zijn eindigt Ivan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *