Madilia zag al een beetje aankomen dat ze genomineerd zou worden

Madilia zag al een beetje aankomen dat ze genomineerd zou worden

Gisteren waren de nominaties en moesten de bewoners in plaats van negatief, positief stemmen. Madilia kreeg samen met Mehmet en Beau, de minste stemmen en zit daardoor in de gevarenzone. Vandaag zullen de overige bewoners over hun lot beslissen. Als Madilia buiten zit met Rienk komt dit onderwerp vrij snel ter sprake. Madilia geeft aan dat ze haar plek in de gevarenzone wel een beetje zag aankomen. Ik had het wel verwacht voegt ze eraan toe. Toch heeft dit er volgens haar niet voor gezorgd dat ze gisteren anders is gaan stemmen dan ze van plan was. Ik roep al weken dat ik tactisch stemmen een vies spelletje vind, dus dat wil ik nog niet doen legt ze verder uit. Volgens haar is het ook nog te vroeg om tactisch te stemmen. Rienk vindt op zijn beurt eigenlijk dat Madilia helemaal niet meer tactisch moet stemmen. Jullie zijn wel de mensen die het tactisch stemmen hebben afgestraft. Je mag het dus niet meer doen, want anders ben je hypocriet legt hij uit. Madilia geeft aan dat ze het wel met hem eens is en het tweetal praat nog even verder over de naderende eliminatie. Zal Madilia na vandaag nog in Utopia wonen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *