Baldr verwacht dat Madilia Utopia zal moeten verlaten

Baldr verwacht dat Madilia Utopia zal moeten verlaten

In het cordwood praten Beau en Baldr over de eliminatie van vandaag. Baldr heeft zijn keuze al gemaakt en hij heeft geprobeerd te peilen waar de andere bewoners op gaat stemmen. Toch is hij er niet helemaal uit maar hij denkt dat Madilia degene is die vandaag mini samenleving Utopia moet verlaten. Baldr zelf stemt waarschijnlijk op Mehmet omdat ze niet met elkaar omgaan. Maar hij vindt eigenlijk dat Madilia ook geen echte Utopiaan is. Daarbij is hij er de afgelopen week achtergekomen dat Linda en Madilia achter zijn rug om over hem hebben gepraat, iets wat hem erg heeft gekwetst. Beau knikt zij is ook gekwetst door de twee mede bewoners. Ik ga er vanuit dat jij lekker blijft vandaag benadrukt Baldr nog een keer. Beau weet het niet zeker, ze is toch wel gespannen voor de eliminatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *