Billy vindt het verschrikkelijk dat ze Madilia veel verdriet gaat doen

Billy vindt het verschrikkelijk dat ze Madilia veel verdriet gaat doen

Het lijkt erop dat Billy haar keuze heeft gemaakt voor vandaag. Gisteren liet ze al aan Beau weten dat ze Madilia vandaag haar amulet zal geven. En op deze nieuwe dag denkt ze hier nog het zelfde over. Als ze zichzelf terugtrekt in het penthouse voert ze een goed gesprek met zichzelf. Ik ga haar zoveel verdriet doen zucht Billy terwijl ze onrustig door het penthouse loopt. Ik kan haar niet eens aankijken, wat erg vervolgt ze. En noemt dit een onmenselijke situatie maar weet dat ze een keuze moet maken. Madilia is in Billy haar ogen de minste Utopiaan en dus krijgt zij haar negatieve stem. Als je een afspraak met jezelf maakt en voor Utopia kiest, moet je dat ook doen overtuigt Billy zichzelf. Want hoe je het went of keert, Beau staat altijd klaar voor Utopia gaat ze verder. En vindt het dan ook niet terecht om Beau weg te sturen. Maar f*cking hell, wat is dit moeilijk sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *