Billy ontkent tegen Madilia op haar te stemmen

Billy ontkent tegen Madilia op haar te stemmen

Als Madilia buiten zit te ontspannen en Billy ziet lopen, loopt ze op haar af. Weet je al wat je gaat doen vraagt Madilia aan Billy. Nee nog niet, ik vind het heel moeilijk legt Billy uit. Het meest voor de hand liggende zou zijn als ik Beau naar huis stuur, maar dat voelt niet goed gaat ze verder. En legt haar uit dat ze niet tactisch wil stemmen. Ik moet kiezen voor Utopia gaat ze verder. Ik heb echt een knoop in mijn maag en ik ben er echt nog niet uit benadrukt ze. Madilia luistert naar wat Billy te zeggen heeft en knikt. Je bent m’n vriendin geworden en ik vind het echt heel moeilijk vertelt Billy verder. En vervolgd dat het wellicht niet verstandig is om voor vriendschap te kiezen. Maar ik weet het nog niet herhaalt ze nogmaals. Madilia vertelt op haar beurt dat ze echt nog niet naar huis wil. Ik ben nog hier klaar hier benadrukt ze.  Dit maakt voor Billy de keuze nog moeilijker. Het is lastig zucht ze. Maar ik houd wel van je sluit ze af. Maar wat Billy nou gaat doen? Ze liet eerder al aan haar mede bewoners weten dat ze op Madilia zou stemmen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 14:09

    Geweldig dat Madi eruit is gestemd, zij heeft haar doel toch al gehad maar niet benut. Zij is schoonheidsspecialiste en wilde dat gaan doen in Utopia, zij heeft notabene een eigen ruimte gehad met alles er op en er aan om dit te realiseren. Toen vond ze het niet leuk meer. Daarna heeft ze echt niets meer ondernomen om geld te verdienen of een toegevoegde waarde te zijn in Utopia.
    Ben benieuwd hoe Linda zich gaat opstellen, die heeft niet echt vrienden meer behalve Ivan, wat een sukkel is dat ook zeg om op Beau te gaan stemmen, degene van deze drie die het meeste met Utopia heeft. Rare vent. Die wordt echt geen winnaar net als Linda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *