Romy huilt uit bij Billy en Madilia door alle spanningen rondom de eliminaties

Romy huilt uit bij Billy en Madilia door alle spanningen rondom de eliminaties

Nadat Billy en Madilia zijn uitgesproken, komt Romy huilend aanlopen. Billy en Madilia kijken haar verbaasd aan en vragen wat er aan de hand is. Ik vind het niet leuk voor Bil snikt ze, doelend op de moeilijke keuze die Billy moet maken. Ik ben echt heel zenuwachtig voegt ze eraan toe. Billy trekt Romy naast zich. Het is een klote situatie en het gaat alleen maar erger worden waarschuwt ze verder. Romy geeft toe dat ze de keuze zelf ook erg lastig vindt, aangezien ze met alle drie de bewoners die in de gevarenzone zitten goed overweg kan. Billy knikt dat begrijpt ze wel maar ze zegt ook dat het in haar geval alleen maar elke week erger zal worden, omdat ze goed met iedereen overweg kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *