Madilia heeft het gevoel dat Billy op haar stemt

Madilia heeft het gevoel dat Billy op haar stemt

Madilia en Linda zitten buiten te praten als Madilia vertelt dat ze het gevoel heeft dat Billy op haar gaat stemmen. Ze wil niet op Beau stemmen en zei dat ze niet voor vriendschap wil gaan legt ze uit aan haar mede bewoner. Hierdoor krijgt Madilia dan ook het gevoel dat Billy dus voor haar zal gaan. Dit vermoeden van Madilia zorgt voor twijfels bij Linda, die niet meer weet op wie ze straks moet stemmen. Ze wil niets liever dan dat Madilia in Utopia blijft maar hoe kan ze dit bereiken? Linda geeft vervolgens aan dat ze dacht op Beau te willen stemmen maar dat ze twijfelt. Want voor de afgelopen weken gingen we wel gewoon goed met elkaar om legt ze uit. Misschien moet ik wel wisselen voegt ze eraan toe. Madilia zou het echter wel snappen als Linda voor Beau kiest. Zij stemde tenslotte ook op ons op basis van wat er de laatste tijd gebeurd is gaat ze verder. De twee zijn er nog niet over uit wat de uitkomst straks zal zijn maar Madilia vindt het erg spannend. Ik trek het niet meer eindigt ze zenuwachtig het gesprek met Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *