Wie moet Utopia verlaten? Beau, Madilia of Mehmet?

Wie moet Utopia verlaten? Beau, Madilia of Mehmet?

Tijd voor de eliminaties, wie van de genomineerden moet Utopia verlaten? Wordt het Beau, Madilia of Mehmet? Gisteren moesten de bewoners onverwacht positief stemmen, wat inhield dat de bewoners met de minste stemmen in de gevarenzone belandden. Beau, Madilia en Mehmet waren de drie met de minste stemmen en daarom staan zij vandaag centraal tijdens de eliminatie. Ook deze eliminatie gaat iets anders dan anders. In plaats van dat de bewoners moeten stemmen op wie zij willen dat er blijft, zullen zij nu hun amulet moeten geven aan de persoon waarvan ze willen dat hij of zij naar huis gaat. Degene met de meeste stemmen zal Utopia vandaag nog moeten verlaten. Als alle bewoners zich hebben verzameld op de banken neemt Demi het woord. En vertelt wat er gaat gebeuren en ze nodigt de drie genomineerden uit om plaats te nemen bij de zuilen. De overige bewoners krijgen allen een amulet dat zij moeten hangen bij de persoon die ze naar huis willen stemmen.

Fay is de eerste die mag stemmen. En vertelt dat Beau haar vriendin is en dat ze niet op haar zal stemmen. Haar amulet is voor Madilia, omdat ze vindt dat Mehmet op dit moment het meeste toevoegt aan Utopia. Dan is Billy aan de beurt en ze zegt dat ze het ontzettend moeilijk vindt. Ze legt uit dat ze een tijdje geleden de keuze heeft gemaakt om altijd in het belang van Utopia te stemmen en daarom geeft ze haar amulet aan Madilia. Ik kies voor Utopia en daarom kies ik voor jou legt ze uit. Linda is daarna. Ook zij heeft het erg moeilijk met de keuze. Haar stem gaat naar Beau, omdat zij de afgelopen weken beter contact heeft gehad met Mehmet. Na Linda komt Romy, die haar tranen niet in bedwang kan houden. Huilend vertelt ze dat ze het heel moeilijk heeft met de keuze omdat alle drie de genomineerden heel dicht bij haar staan. Toch heeft ze een keuze moeten maken en die keuze is gevallen op Madilia, omdat ze denkt dat Utopia Mehmet harder nodig heeft. Huilend hangt ze haar amulet bij Madilia haar zuil. Dan is Demi aan de beurt. Ook zij heeft heel erg getwijfeld maar ook zij kiest voor Madilia. Als de vrouwen gestemd hebben, heeft Madilia vier stemmen en Beau één.

Cemal is als eerste man aan de beurt. Hij besluit eerst wat positiefs te zeggen over alle drie de genomineerden. Dan licht hij toe op wie hij stemt. Zijn amulet gaat naar Madilia omdat hij Beau en Mehmet belangrijker vindt voor Utopia. Na Cemal is Baldr aan de beurt. Hij vertelt dat hij heel graag wil dat Beau blijft, dus dat zijn keuze gaat tussen Madilia en Mehmet. Hij heeft besloten om op Mehmet te stemmen, die hiermee zijn eerste stem krijgt. Ivan is de volgende. Ondanks dat hij een goed gesprek heeft gehad met Beau, geeft hij zijn amulet aan haar. Bas is de laatste maar heeft dit keer geen beslissende stem. Hij zegt dat hij Madilia een gevaarlijke vlog concurrent vindt en dat hij daarom op haar stemt.

Als alle amuletten zijn uitgedeeld, komt Demi weer naar voren voor de uitslag. Madilia heeft zes stemmen gehad, Beau twee en Mehmet één. Dit betekent dat Madilia Utopia vandaag zal moeten verlaten. Madilia staat huilend naast haar zuil en weet niet wat ze moet zeggen. Hij is in ieder geval vol grapt ze terwijl ze naar haar zuil kijkt. Huilend zegt ze daarna dat ze niet weet wat ze moet zeggen. Het komt zo wel zegt Bas tegen haar, waarna alle bewoners naar haar toe lopen om haar te knuffelen. Het Utopia avontuur van Madilia zit er vandaag op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *