Hoe reageert de groep op het nieuws dat Madilia Utopia moet verlaten?

Hoe reageert de groep op het nieuws dat Madilia Utopia moet verlaten?

Het nieuws dat Madilia Utopia moet verlaten komt hard binnen. Nadat iedereen heeft gestemd, rent Linda naar haar toe. Snikkend slaat ze haar armen om Madilia heen, waarna de twee samen beginnen te huilen. Het komt goed snikt Madilia. Nadat Linda haar heeft losgelaten, komen Romy en Billy ook naar haar toe toe. Beiden hebben ze met een groot schuldgevoel op haar gestemd. Het spijt me, maar ik kon niet anders zegt Romy door haar tranen heen. Het maakt niet uit stelt Madilia haar gerust. Ook Billy biedt haar excuses aan. Terwijl Madilia van de andere bewoners ook een knuffel krijgt, staart Linda met een lege blik voor zich uit.

Huilend loopt Madilia wat later met Linda naar buiten om nogmaals te bespreken wat er zojuist is gebeurd. Ook een huilende Romy en Billy zoeken elkaar op. Beau, die dus mag blijven, blijft achter in de loods. Samen met Baldr en Cemal praat zij na over de keuzes die zijn gemaakt. Baldr en Cemal lichten nogmaals toe waarom zij op Madilia hebben gestemd. Beau staart in stilte voor zich uit. Ook zij heeft het zwaar. Er rolt een traan over haar wang. Ik had wel verwacht dat Linda haar amulet aan mij zou geven zegt ze. Dan komt Romy haar halen om een eindje met haar te wandelen. Romy heeft veel verdriet maar is ook blij dat Beau mag blijven. Maar wat is dit erg om te doen sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
    • cor van de haar at 08:23

      baldr speelt het spel net zoals met het wegstemmen van rene alleen had zijn vrouw dat niet door hij hoopt de volgende keer onder de stemmen van mehmet uit te komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *