Beau vindt het triest dat mensen hun stem hebben gebaseerd op wat er in de buitenwereld gezegd wordt

Beau vindt het triest dat mensen hun stem hebben gebaseerd op wat er in de buitenwereld gezegd wordt

Na de nominaties van vandaag zitten Beau en Romy op de schommelbank als Demi en Fay zich bij hun voegen. De tweeling vindt het heel raar dat er op Beau gestemd is, omdat zij populariteit zou genieten doordat Johan populair is. Alsof ik daar voor gekozen heb reageert Beau sip tegen haar mede bewoners. Ze vindt het heel triest dat mensen hun stem hebben gebaseerd op wat er in de buitenwereld over haar gezegd wordt. De ware aard van mensen komt nu naar boven merkt Demi op. Mensen zeggen dat ze niet tactisch stemmen maar als ze stemmen om iemands populariteit dan is dat wel degelijk tactisch vervolgt ze boos. Al snel gaat het gesprek over morgen, wanneer de bewoners zullen moeten kiezen tussen Billy en Beau. Je hebt er vijf nodig zegt Fay tegen haar. Ik denk dat de keuze bij jou ligt Romy vervolgt ze. Volgens Fay haar berekeningen zal het behoorlijk gelijk op gaan tussen de twee en zal er waarschijnlijk één stem het verschil maken. Wie moet er morgen naar huis, Billy of Beau?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Herma at 21:43

  Het is nu of nooit: Billy naar huis!!!!!
  Romy, wees flink en stem haar eruit!!!!!
  Je vader zegt het niet voor niets en de meeste kijkers willen dat ook!!!!
  We willen haar ook nooit meer zien op tv!!!!!
  Ze is een liederlijke, zeer ordinaire vrouw!!!!
  En die moeder van haar moet zich ook schamen met zo’n dochter!!!!

 2. Heidy at 15:28

  Alsjeblieft Billy naar huis, Beau kan er toch niets aan doen dat ze buiten de poort meer wordt gewaardeerd. Dat vindt ik wel een hele vreemde onderbouwing en het is inderdaad zeer tactisch stemmen. Slaat helemaal nergens op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *