Mehmet maakt het op advies van zijn zus goed met genomineerde Billy

Mehmet maakt het op advies van zijn zus goed met genomineerde Billy

Vlak na de nominaties neemt Mehmet Billy apart voor een gesprek. De twee hebben al een aantal dagen ruzie en dit hebben zij nog niet uitgepraat. Er zijn twee redenen waarom ik nu met je wil praten legt Mehmet uit aan Billy die zojuist te horen heeft gekregen dat ze genomineerd is en in de gevarenzone zit. Ik vond het niet leuk dat je door onze ruzie niet bij de roast was en op advies van mijn zus moet ik het goedmaken. Ik doe alles voor mijn zus en daarom stap ik nu over mijn trots heen gaat hij verder. Hij wil de ruzie dan ook vergeten en vergeven. Voor mij is het klaar vervolgd hij lief. Ook Billy wil nog wat zeggen. En legt hem uit dat de ruzie haar veel heeft gedaan. We botsen omdat jij rationeel bent en ik emotioneel legt ze verder uit. Daarnaast vertelt ze dat Mehmet veel voor haar betekent. Ik ben blij dat je nu met me komt praten lacht ze. De twee maken het weer goed en Mehmet belooft haar zijn stem voor morgen. Gaat dat gevolgen hebben voor de eliminatie van morgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *