Demi en Fay zijn erg blij dat zij de nominatie overleefd hebben

Demi en Fay zijn erg blij dat zij de nominatie overleefd hebben

Ondanks dat Fay behoorlijk wat stemmen heeft gekregen tijdens de nominatie van vandaag, zit zij niet in de gevarenzone. Nadat de twee Beau hebben geknuffeld zoeken ze elkaar op. What the f*ck, Beau fluistert Fay tegen Demi. Het zal er echt om spannen reageert Demi zachtjes. Maar al snel slaat hun verbazing om de uitslag om in blijdschap, omdat de twee allebei de nominatie hebben overleefd. Lachend en springend vallen ze elkaar in de armen. Rienk die bij de tweeling komt kijken, geeft ze allebei een knuffel. Ik was al bang dat jullie gescheiden zouden worden voegt hij eraan toe.  Nadat ze Rienk hebben gesproken lopen de twee weer naar buiten, waar ze bespreken wat er zojuist is gebeurd. Demi en Fay balen flink dat Beau in de gevarenzone is beland en vinden het heel raar dat er, in hun ogen, tactisch is gestemd door mensen die beloofd hebben dat niet te doen. Toch kunnen de twee hun blijdschap niet onderdrukken. Nogmaals vallen ze elkaar blij in de armen. We gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet zingen ze blij, waarna ze naar Beau toe lopen om met haar te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Herma at 22:06

    BILLY MOET ERUIT!
    GOEDZO MEIDEN DAT JULLIE HAAR OP DE BANK HEBBEN GEZET!
    DANKJULLIE WEL.
    EN HOPELIJK HOEPELT ZE MORGEN OOK OP!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *