Hoe reageren genomineerden Beau en Billy?

Hoe reageren genomineerden Beau en Billy?

Billy en Beau hebben de meeste stemmen en zitten in de gevarenzone. Morgen moet de groep kiezen wie van hen Utopia definitief moet verlaten. Beide dames lopen na de uitslag rustig naar buiten. Baldr komt naar Beau toe en slaat een arm om haar heen. Beau zegt niet veel en haalt haar schouders op. Ondertussen zegt Billy tegen Romy en Cemal dat ze zich rustig voelt. Ik ben er heel rustig bij, je kan er niets anders van maken voegt ze eraan toe. Toch denkt Billy dat zij morgen de mini samenleving moet verlaten. Ik moet even nadenken aan wie ik het penthouse geef gaat ze even later verder tegen Linda. Maar volgens Linda hoeft Billy zich nog niet druk te maken. Wie moet er volgens jou vertrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Herma at 21:47

  Billy, wegwezen!!!!
  En nooit meer op tv!!!!!
  Ga je kist inpakken en rot op!!!
  Wat zal dat een vreugde en rust geven als jij opgehoepeld bent.
  Ga een baan zoeken in de maatschappij, ga eens iets nuttigs en normaals doen.
  Laat je behandelen voor je borderliner-aandoening!!!!

 2. joke gotte at 15:21

  Als het eerlijk gespeeld wordt maar dat is niet zo dan moet Billy naar huis Romy je bent toch niet zo dom om nu inene zeggen me harts vriendin Billy ze heeft je constant gebruikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *