Beau zag het niet aankomen dat ze genomineerd zou worden

Beau zag het niet aankomen dat ze genomineerd zou worden

Nadat Beau met een aantal vrouwelijke mede bewoners heeft gepraat, praat ze ook nog even met Baldr op de schommelbank over de nominaties van vandaag. Baldr is erg verbaasd dat Beau zoveel stemmen heeft gekregen. Beau knikt en laat weten dat zij het ook niet aan zag komen. Dat een aantal bewoners vinden dat ze geen echte Utopiaan is, gaat er bij haar niet in. Baldr merkt op dat hij in dezelfde situatie zit met Romy, aangezien zij vindt dat hij geen echte Utopiaan is. Als ze echt een open blik zou hebben, dan zou ze zien dat Billy geen Utopiaan is voegt hij eraan toe met een zucht. Beau probeert het positieve van vandaag in te zien. Een ding weet ik en dat is dat mijn moeder trots op me is. Dat is het belangrijkste sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *