Romy wil Beau laten blijven, stuurt ze Billy naar huis?!

Romy wil Beau laten blijven, stuurt ze Billy naar huis?!

Het is een heftige dag in mini samenleving Utopia. De nominaties zijn weer achter de rug en Romy en Cemal besluiten samen een wandeling te maken. De woorden van Romy haar vader hebben haar veel gedaan maar toch weet ze nog niet wie ze morgen naar huis zal sturen. Ik stuur Bil naar huis zegt Cemal. Romy zucht en staart voor zich uit. Ik zal altijd blijven stemmen zoals ik gedaan heb voegt ze eraan toe. Maar dit maakt de keuze tussen twee vriendinnen niet minder moeilijk. Het zou logisch zijn als Romy haar beste vriendin Billy laat blijven maar doordat haar vader haar erop gewezen heeft dat Billy niet te vertrouwen is, twijfelt ze. Ik heb het te vaak gehoord legt ze verder uit. Daarnaast heeft ze ook een erg goede band met Beau, dit maakt de keuze niet makkelijker. Ik hou van hun allebei heel erg maar ik denk dat ik Beau het liefst wil laten blijven vervolgd ze. Zal Romy zich hieraan houden? Of bedenkt ze zich nog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *