Romy barst in huilen uit omdat haar vriendinnen genomineerd zijn

Romy barst in huilen uit omdat haar vriendinnen genomineerd zijn

Romy heeft zich na de uitslag, waarbij twee van haar vriendinnen Beau en Billy genomineerd zijn en in de gevarenzone zitten groot gehouden. Later in de middag komen toch de tranen bij haar. Fay en Cemal zitten met haar op de schommelbank en bekommeren zich over haar. Ik vind het gewoon niet leuk hoe het gaat laat ze huilend weten. Wat later komt Romy Billy tegen en dan lijkt er iets te knappen bij haar. Ze barst weer in huilen uit bij haar vriendin. Billy slaat een arm om haar heen. En probeert Romy gerust te stellen en ze zegt dat ze gewoon haar gevoel moet volgen. Wat zal Romy morgen doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *