Gaat Romy de beslissende factor zijn tijdens de eliminatie?

Gaat Romy de beslissende factor zijn tijdens de eliminatie?

Billy en Beau hebben bij de nominaties de meeste stemmen gehad en dit betekent dat zij in de gevarenzone zitten. Voor veel bewoners is het dan ook een moeilijke keus aan wie zij morgen hun stem geven en wie er uiteindelijk mag blijven of Utopia moet verlaten. Alhoewel weinig bewoners loslaten wat tijdens de eliminatie zullen doen, worden er toch lijstjes gemaakt. Volgens Mehmet is Romy de beslissende factor en hij bespreekt dit met Linda. Wat denk je dat ze gaat doen? vraagt Linda. Ze is me veel te wisselvallig antwoordt Mehmet. Toch zegt zijn gevoel dat Romy Billy laat blijven. Maar zeker weten doet hij het niet en dit gevoel deelt Linda met hem. De twee Romy onvoorspelbaar en beïnvloedbaar. Nu is het afwachten welke keuze Romy gaat maken….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 18:05

    Linda wees eens een keer eerlijk want je stemt op Beau je hebt de mond vol van Billy gehad met Madi heb je genoeg geroddeld en je bent gewoon jaloers op Beau.Jij springt ook van de hak op de tak dan die en even erna weer anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *